Urmareste-ne

Archive

Zece cote pe care le joacă toată lumea. Vezi cele mai pariate meciuri!

Sursă foto: ntuworldcup.wordpress.com

Betmag.ro vă prezintă zece cote pe care le joacă toată lumea în acest weekend.Este ultimul din an în care se joacă meciuri în majoritatea campionatelor, aşa că pariorii nu au ratat ocazia de a-şi face cât mai multe bilete.

Pe lista celor mai pariate meciuri se află o singură partidă din campionatul României, Botoşani – Concordia, primul duel al rundei, în care moldovenii sunt favoriţi, mai ales că vin după trei victorii la rând.

Primera Division este şi ea prezentă, cu două partide, una dintre ele fiind Espanyol – Las Palmas, unde majoritatea pariurilor au fost pe 1 solist, românii având încredere că fostul antrenor al Stelei, Costel Gâlcă, va debuta şi în campionat cu o victorie.

Din Premier League se pariază intens pe Manchester United, care va juca împotriva celor de la Norwich, şi pe Leicester, care are o cotă imensă în deplasarea de la Everton.

Nu lipseşte nici Serie A din lista celor zece cote pe care le joacă toată lumea, singura partidă fiind Carpi – Juventus, unde torinezii au cota 1,40.

Sursă foto: ntuworldcup.wordpress.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate