Urmareste-ne

Fortuna

Zero griji la 0-0! Fortuna îţi dă banii înapoi la pariurile pe marcatori

Zero griji la 0-0
Zero griji la 0-0! Fortuna îţi dă banii înapoi la pariurile pe marcatori

Ești fan Messi sau Ronaldo? Sau poate îi preferi pe Kane, Mbappe ori Lukaku. Indiferent care ar fi favoritul tău, pariază fără griji că marchează la Mondial. Cu „Zero griji la 0-0” n-ai nimic de pierdut, selecțiile de tip Prematch pe oferta din secțiunea Jucători – Marchează Gol, primesc cotă 1 dacă meciul se termină 0-0.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cum funcţionează „Zero griji la 0-0!”

  • Promoția „Zero griji la 0-0” se derulează în perioada 20.11.2022 – 18.12.2022, pe toate meciurile Campionatului Mondial din Qatar.
  • Selecțiile de tip Prematch pe oferta din secțiunea Jucători – Marchează Gol, primesc cotă 1 dacă meciul se termină 0-0 (în timpul regulamentar)
  • Pariurile eligible pentru această promoție se găsesc în fiecare meci în secțiunea Jucători – Marchează gol. Iar opțiunile de pariere sunt – Da, primul, 2+, prima repriza, a doua repriza.
  • Pariurile de tip Marcator Gol din cadrul BetBuilder sau orice alt Combo, nu participă la această promoție.
  • În cazul unui bilet cu mai multe selecții:
  • Exemplul 1 – Câștigător – avem 3 selecții dintre care 1 este – Mbappe marchează. Dacă celelalte 2 selecții sunt câștigătoare iar meciul Franței se termină 0-0 (nimeni nu marchează), selecția pe Mbappe primește cotă 1, iar biletul este validat câștigător.
  • Exemplul 2 – Pierdut – avem 3 selecții dintre care 1 este – Mbappe marchează. Dacă oricare dintre celelalte 2 selecții este necâștigătoare iar meciul Franței se termină 0-0 (nimeni nu marchează), selecția pe Mbappe primește cotă 1, iar biletul este validat necâștigător.

Excepție – Selecția nu va fi validată cu cotă 1 la finalul celor 90 minute de timp regulamentar atunci când – la finalul timpului regulamentar scorul este 0-0, dar selecția ta este Mbappe marchează, iar acesta marchează în reprizele extra de prelungire, selecția ta va fi validată la cota pe care ai plasat pariul.

Promoţia se adresează tuturor clienţilor înregistraţi la Fortuna. Dacă nu ai încă un cont, poţi să îţi faci unul rapid AICI. Accesează link-ul şi urmează paşii! Mai mult, primeşti şi un bonus de bun venit.

Termeni și condiții generale

 • Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.efortuna.ro.
 • Jucătorii eligibili pentru această ofertă sunt cetățenii români și toți cetățenii care au rezidență română.
 • În cazul în care un jucător deschide mai multe conturi cu scopul de a revendica acest bonus de mai multe ori, aceste conturi vor fi închise, iar fondurile vor fi reținute.
 • Jucătorii ale căror conturi au fost închise înainte de data acordării bonusului nu se vor califica pentru primirea acestuia.
 • Campania „Zero griji la 0-0” nu se cumulează cu alte campanii.
 • Vă rugăm să rețineți că puteți dispune de un singur bonus pe rând în secțiunea bonus a contului dvs. Alte bonusuri pot fi în așteptare. După ce ați terminat cerințele de rulare ale unui bonus, veți putea începe cerințele de rulare pentru bonusul următor.

Atenţie!

 • Fortuna poate să anuleze, să șteargă, să modifice sau să suspende în orice moment această promoție sau să modifice termenii și condițiile din orice motiv, inclusiv din motive tehnice care pot fi, dar nu se limiteaza la, virusi cibernetici, bug-uri, manipulări ale sistemului sau defecțiuni tehnice, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.efortuna.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
 • În cazul în care Fortuna consideră că un jucător folosește tactici de pariere la cote cu risc minimal pentru a îndeplini cerințele de acordare a bonusurilor, acestuia i se vor anula toate bonusurile și câștigurile obținute prin intermediul acestora. Astfel de tactici includ, fără a se limita la, parierea pe roșu sau negru, pe numere pare sau impare, etc.
 • Fortuna își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii sau sisteme de joc pe care Fortuna le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.
 • În cazul în care există divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
 • Fortuna își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
 • Prin participarea la această promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
 • Se aplică termenii și condițiile generale Fortuna.

Agenții autorizate