Urmareste-ne

Archive

Zi decisivă în Euroliga de baschet. Iată recomandările noastre!

Sursă foto: travelsportexperience.com

Euroliga de baschet programează joi și vineri ultima rundă din faza Top 16. betmag.ro vine în ajutorul pariorilor cu două recomandări pentru meciurile din această seară. Vezi în continuare argumentele!

# Barcelona depinde doar de ea în vederea accederii în sferturile de finală. Dacă vor câștiga la Kaunas, catalanii merg mai departe indiferent de ce se va întâmpla în celelalte partide din grupă. Este scenariul potrivit pentru Barcelona, dacă ne gândim că Zalgiris reprezintă cel mai accesibil adversar din Euroliga de baschet, lituanienii obținând până acum doar două victorii în 13 meciuri. În plus, Barcelona i-a învins de fiecare dată în cele zece meciuri  directe disputate anterior la Kaunas.

Zalgiris – Barcelona 2 @ 1.22

# Chiar și în cazul unui succes, Brose Baskets nu este sigură de calificare. Dacă BarcelÎona și Khimki se vor impune în meciurile lor, atunci ambele se vor califica. Nemții nu au un loc garantat nici în varianta în care aceste echipe vor pierde. Singura veste bună pentru Brose este că va întâlni o echipă deja calificată. Jucătorii oaspeților vin relaxați în Germania, iar în deplasare nu au deloc un parcurs de temut, pierzând fiecare din precedentele cinci partide. 

Brose Baskets – Laboral Kutxa 1 @ 1.75

Sursă foto: travelsportexperience.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate