Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Zi plină de fotbal în Europa. Pe ce meci şi-au pus toţi pariorii banii

Sursa foto: nos.nl

Fiind meciuri de Liga Campionilor la mijlocul săptămânii viitoare, majoritatea echipelor puternice din Europa au fost programate să joace duelurile din această rundă vineri, pentru a avea timp de odihnă. Astfel, le vom putea vedea la lucru în această seară pe Bayern Munchen, PSG, Benfica sau Atletico Madrid.

Chiar dacă joacă marile puteri ale continentului, cel mai pariat eveniment al zilei vine din Turcia, unde Beşiktaş primeşte vizita celor de la Kasimpaşa. Echipa din Istanbul este pe primul loc după nouă jocuri, la un punct în faţa rivalelor Galatasaray şi Fenerbahce, dar şi cu un meci mai puţin disputat. Conform statisticii, gazdele nu ar trebui să aibă probleme în acest duel, mai ales că s-au impus în ultimele patru „directe”.

Pariezienii lui Zlatan Ibrahimovic sunt şi ei printre preferaţii pariorilor, duelul de la Rennes fiind unul dintre cele mai jucate meciuri ale zilei. Cu un atac incredibil, 25 de goluri marcate în 11 meciuri şi nici o înfrângere în acest campionat, PSG este cotată cu 1,45 pentru o victorie în această deplasare.

Pe lista echipelor alese de jucători pentru biletele de vineri se mai află Atletico Madrid, Benfica, Dinamo Zagreb sau Bayern Munchen.

pariuriiii

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursa foto: nos.nl

Agenții autorizate