Urmareste-ne

Netbet

Ziua Morţilor vs Halloween. Alegeţi masca și descoperă premiul zilnic la NETBET!

ziua mortilor halloween
Ziua Morţilor vs Halloween. Alegeţi masca și descoperă premiul zilnic la NETBET!

Ziua Morţilor vs Halloween e cea mai nouă promoţie NetBet. Oferta este limitată în timp, iar premiile nu trebuie ratate. Poţi câştiga premii fizice, premii în bani, bonusuri cu o valoare estimată, NetPuncte și Runde Gratuite.

Când şi cum se joacă Ziua Morţilor vs Halloween la Netbet

Promoția Ziua Morților vs Halloween este valabilă de pe 26 octombrie 2022 până pe 2 noiembrie 2022. Este rezervată exclusiv pentru jucătorii care au efectuat cel puțin o depunere de la momentul înregistrării. Poţi alege orice mască și iei un premiu. Dar doar o singură dată pe zi.

Se acordă premii fizice, premii în bani, bonusuri cu o valoare estimată, NetPuncte și Runde Gratuite. Bonusurile și Rundele Gratuite vor fi creditate în mod automat către contul tău NetBet și sunt valide pentru șapte zile. Dacă nu ai încă un cont NetBet, fă-ţi unul acum, cu acest link şi primeşti şi Bonusul de Bun venit, fie pe Sport, fie pe Casino.

Premiile la Ziua Morţilor vs Halloween

Runde Gratuite

Când „revendici” Rundele Gratuite, confirmi că ai citit și acceptat termenii ofertei și că ești de acord cu creditarea. Pentru a primi Rundele Gratuite este suficient să deschizi orice joc eligibil în mod real. Rundele Gratuite pot fi jucate în jocul afișat în fereastra pop-up declanșată în momentul în care vei revendica (valoarea minimă a rotirii depinde de fiecare joc). Odată creditate, Rundele Gratuite sunt valabile timp de 7 zile cu excepția cazurilor în care se specifică altfel. Câștigurile care provin din Runde Gratuite vor fi transferate automat ca sume bonus și au playthrough standard x40. Înainte de a putea efectua o cerere de retragere a câștigurilor provenite din Runde Gratuite trebuie îndeplinite cerințele de mizare (playthrough).

Bonusuri

Prin „revendicarea” unui bonus, confirmi că ai citit și acceptat termenii acestei oferte și că ești de acord cu creditarea. Bonusurile au playthrough standard x40. Pentru a activa un bonus la depunere, trebuie să efectuezi o depunere și să utilizezi codul în secțiunea de depunere a casieriei. Cererile de retragere efectuate înainte de îndeplinirea condițiilor de mizare vor avea ca efect anularea automată a sumelor bonus și a câștigurile în așteptare provenite din acestea.

Premii Cash

Prin „revendicarea” unui premiu în bani reali, confirmi că ai citit și acceptat termenii acestei oferte și că ești de acord cu creditarea. Premiile cash sunt scutite de condiții de mizare și pot fi retrase în orice moment.

Premii fizice

Câștigătorii premiilor fizice vor fi contactați direct prin e-mail pentru a intra în posesia premiilor. Premiile fizice pot fi schimbate în bani pentru 80% din valoarea acestora.

Jocuri Live Gratuite

Prin „revendicare” Jocurilor Live Gratuite, confirmi că ai citit și accepți termenii ofertei și că accepți creditarea. Jocurile gratuite sunt scutite de condițiile de mizare, doar pentru scopul de a juca și nu pot fi încasate. Sunt valabile timp de 2 zile de la data emiterii, cu excepția cazului în care se prevede altfel în mod explicit. La sfârșitul acestei perioade, toate jocurile gratuite neutilizate și jocurile gratuite care nu au fost jucate în totalitate sau câștigurile în așteptare derivate din acestea nu vor fi creditate în contul jucătorului. Suma maximă care poate fi convertită în fonduri în bani reali (care poate fi retrasă) ca urmare a îndeplinirii cerințelor Jocurilor Live Gratuite este indicată anterior și specifică fiecărei recompense. Toate câștigurile care depășesc această sumă vor fi reținute.

Cum obțin Jocurile mele Live Gratuite?

1- Deschide orice joc Live Evolution Gaming

1- Accesează secțiunea Recompense din Sala de Jocuri Live Evolution Gaming și apasă pe pictograma recompensă (simbolul cadoului)

2- Acceptă premiul din secțiunea de Recompense a Sălii de Jocuri Live

3- Bucură-te de jocurile tale Live gratuite la selecția eligibilă de jocuri recompensă Evolution Gaming

Token-uri Seiful NetBet

Utilizează token-urile eligibile prin accesarea paginii Seifului NetBet.

Introdu cifrele dorite și încearcă să descifrezi codul seifului (sau utilizează generatorul aleatoriu).

Apasă pe „deschide” și află dacă ai câștigat premiul CASH.

Poți câștiga până la 20.000 RON CASH.

Poți declanșa și alte premii surpriză aleatorii.

Printre premiile surpriză se află NetPuncte, premii cash și bonusuri.

Care sunt condițiile premiilor?

Premiile cash, bonusurile și Rundele Gratuite vor fi creditate automat în conturile câștigătorilor și sunt valabile timp de 7 zile.

Câștigătorii premiilor fizice vor fi contactați direct prin e-mail pentru a intra în posesia premiilor.

Premiile fizice pot fi schimbate în bani pentru 80% din valoarea acestora.

Ce altceva trebuie să știu?

Premiile, bonusurile sau Rundele Gratuite rămase neutilizate, vor fi anulate și șterse din conturile jucătorilor după cele șapte zile.

Bonusurile și Rundele Gratuite sunt valabile timp de 7 zile de la data emiterii cu excepția situațiilor în care este specificat altfel.

După această perioadă, toate bonusurile neutilizate, bonusurile al căror playthrough nu a fost epuizat sau câștigurile în așteptare provenite din acestea vor fi anulate automat din conturile de jucător.

Bonusurile trebuie jucate de 40 ori (playthrough x40) pentru a fi convertite în bani reali.

Cererile de retragere efectuate înainte de îndeplinirea condițiilor de mizare vor avea ca efect anularea automată a sumelor bonus și a câștigurilor în așteptare provenite din acestea.

Partenerii noștri Skrill și NETELLER nu participă la această promoție.

Depunerile efectuate prin utilizarea acestor metode de plată nu vor fi eligibile pentru a beneficia de bonusuri la depunere.

Această ofertă respectă Termenii și Condițiile NetBet.

NetBet își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la această promoție cu mai multe conturi de utilizator.

Dacă avem vreun motiv să credem că un cont sau un grup de conturi funcționează sistematic, de ex. utilizând tehnici de pariere specifice sau pariuri pe grupuri, NetBet își rezervă dreptul de a bloca sau de a închide definitiv toate conturile.

În aceste condiții, jucătorii sunt de acord că NetBet nu va avea nicio obligație de a rambursa banii în contul de jucător, cu excepția sumei depuse inițial în cazul în care această sumă va mai fi prezentă în contul de jucător, iar conturile vor fi automat excluse de la orice participare la promoții, chiar dacă au început deja depunerea sau parierea pentru îndeplinirea condițiilor acesteia.

Agenții autorizate