Urmareste-ne

Archive

Ziua oaspeților. Alegem împreună cel mai bun pont de vineri

Sursă foto: Sergio Perez, hoy.com.do

Deși oferta de pariuri pe fotbal este limitată în această zi, avem parte de câteva partide în care există favorite certe la victorie. Cu o singură excepție, Beșiktaș – Kasimpașa, în toate jocurile oaspeții sunt cotați cu prima șansă. Mai jos puteți vota cel mai bun pont al zilei de vineri.

Bayern se deplasează pe terenul lui Frankfurt, PSG joacă la Rennes, în timp ce Șahtior merge acasă la Zoria. Niciuna dintre cele trei echipe nu are o cotă mai mare de 1.50 să se impună, în cazul nemților și al ucrainenilor cotele fiind infime. Atletico Madrid este creditată cu 1.75 în duelul cu Deportivo La Coruna, echipă împotriva căreia n-a pierdut niciodată în precedentele șapte întâlniri directe.

Benfica este o altă formație pe care, cu siguranță, o vom regăsi pe multe bilete de joc. „Vulturii” înfruntă Tondela, nou-promovată care a reușit o singură victorie în primele opt etape din Portugalia.

O cotă bună de care putem profita este cea pentru GG la Astra – CSU Craiova. Giurgiuvenii au luat șase goluri fără Silviu Lung jr. în poartă, înlocuitorul său, Gavrilaș, arătând multă nesiguranță atât la Târgu Mureș, cât și la Brașov. În același timp, echipa lui Șumudică înscrie pe bandă rulantă, având cel mai bun atac din prima ligă.

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: Sergio Perez, hoy.com.do

Agenții autorizate