Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10 din 20 iunie 2020. Trei ponturi pentru profit

Biletul de cota 10 din 20 iunie 2020. Trei ponturi pentru profit! Pariem exclusiv pe partide din Bundesliga. Alegerile noastre sunt: FC Bayern Munchen – SC Freiburg, Fortuna Dusseldorf – FC Augsburg și Hoffenheim – Union Berlin.

Biletul de cota 10 din 20 iunie 2020

  • Tichetul de ieri a avut un ghinion fantastic. Dacă de atâtea ori am câștigat în prelungiri, ieri am pierdut în minutul 90+3 pe meciul Liefering – Dornbirn, unde am avut 3-5, iar scorul final a fost 5-1. Golul 5 s-a marcat  la ultima fază a jocului. Biletul de cota 10 din 20 iunie 2020 sperăm să fie cu noroc.

Trei ponturi pentru profit

  • Primul meci este cel dintre Bayern Munchen și Freiburg, unde pariem x2. Ne așteptăm la o surpriză, gazdele au câștigat deja campionatul și 100% vor folosi extrem de puțini titulari.
  • Al doilea meci le pune față în față pe Fortuna Dusseldorf și FC Augsburg. Gazdele sunt obligate să câștige pentru a se salva, în timp ce oaspeții sunt ca și salvați. Ne așteptăm la 1 solist.
  • Ultimul duel este cel dintre Hoffenheim și Union Berlin. Partida are miză doar pentru gazde, care se află au nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne pe un loc de Europa League. Mergem pe mâna lor.
Biletul de cota 10 din 20 iunie 2020. Trei ponturi pentru profit

Biletul de cota 10 din 20 iunie 2020. Trei ponturi pentru profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii