Urmareste-ne

Archive

Rezultatele din 2015 care au șocat lumea sportului

Sursă foto: CHRISTOF STACHE

Lumea sportului a avut parte în 2015 de numeroase rezultate surprinzătoare, unele dintre ele urmând a rămâne pentru totdeauna în istorie. betmag.ro ți le reamintește pe cele mai importante dintre ele. 

LIDERUL DIN PREMIER LEAGUE

Să fii pe primul loc într-un campionat din care mai fac parte Arsenal, Man City, Man United, Chelsea, Liverpool sau Tottenham este o performanță remarcabilă. Să reușești acest lucru cu Leicester este de-a dreptul uluitor. 1001.00 era cota oferită de bookmakeri la startul sezonului ca trupa lui Ranieri să fie lider în Premier League înainte de Boxing Day.

VICTORIA JAPONIEI LA RUGBY

Toată lumea sportului a stat în loc după victoria Japoniei cu Africa de Sud, de la Cupa Mondială de rugby, scor 34-23. Chiar dacă niponii nu au ieșit din grupe până la urmă, acest rezultat va rămâne în memoria tuturor drept cea mai mare surpriză produsă vreodată în istoria sportului cu balonul oval. Cota la casele de pariuri era de 67.00.

GOLURILE LUI LEWANDOWSKI

Partida jucată în Bundesliga între Bayern și Wolfsburg a produs la rândul său un moment istoric. Polonezul Robert Lewandowski a înscris cinci goluri în decurs de nouă minute (51-60), intrând ulterior în cartea recordurilor. Interesant că, pe lângă aceste cinci goluri, atacantul lui Bayern a mai avut o bară și un șut apărat de portar în același interval de timp.

FINALA FETELOR DE LA US OPEN

Italiencele Roberta Vinci și Flavia Pennetta au produs mari surprize în semifinalele de la US Open, când au eliminat numerele 1 și 2 în circuitul WTA pentru a disputa o finală neașteptată de nimeni. Pennetta a luat trofeul, iar apoi și-a anunțat retragerea din circuitul profesionist. La pariuri, Flavia avea cota 101.00 să triumfe la US Open.

KLITSCHKO DETRONAT DUPĂ 11 ANI

De mai bine de 11 ani nu mai pierduse Wladimir Klitschko un meci de box la categoria grea. Inevitabilul s-a produs recent, campionul ucrainean fiind învins la puncte de britanicul Tyson Fury, care avea o cotă de 4.50 la casele de pariuri. Revanșa va avea loc anul viitor, neștiindu-se încă data exactă.

SURPRIZE PENTRU EURO 2016

Beneficiind de noul sistem de accedere la EURO 2016, micuțele națiuni Albania, Țara Galilor, Irlanda de Nord, Islanda și Slovacia își vor face anul viitor debutul la un turneu final. Noi am picat în grupă tocmai cu una dintre aceste debutante: Albania.

Sursă foto: CHRISTOF STACHE

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate