Urmareste-ne

Ponturi Italia

Ponturi pariuri Inter – Sampdoria (22.05.2022). Goluri și 404 de lei pentru pariori

Inter și Sampdoria se înfruntă în ultima etapă din Serie A, pe Giuseppe Meazza. Partida mai are miză doar pentru echipa lui Simone Inzaghi care, încă, speră la titlu. Oaspeții nu sunt, însă, o echipă de neglijat, în cel mai recent meci arătând o poftă teribilă de goluri. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Inter, trei victorii la rând, dar cu gol primit

În prezent, Inter este pe locul 2, cu două puncte în spatele lui AC Milan, liderul din Serie A. “Nerazurri” intră în meci după trei victorii la rând în campionat, în fiecare primind, însă, gol. 3-1 cu Cagliari, 4-2 cu Empoli și 2-1 cu Udinese sunt rezultatele înregistrate de actuala campioană a Italiei. Cu Sampdoria, Inter va forța încă din start golul pentru a-și asigura avantaj pe tabelă, după care va aștepta un pas greșit din partea marii rivale din oraș.

Sampdoria, “foame” de goluri

De partea cealaltă, desi și-a îndeplinit obiectivul și va evolua și în sezonul viitor în Seria A, Sampdoria a respectat competiția, iar în etapa din weekend-ul trecut a umilit, pe teren propriu, pe Fiorentina, scor 4-1. Echipa lui Marco Giampaolo va încerca să lase o impresie bună în ultima etapă a actualului sezon și, clar, nu va intra în meci ca mielul la tăiere. Anticipăm un meci cu goluri de ambele părți, la fel ca în precedentele șase dispute dintre Inter și Sampdoria, indiferent de echipa care a fost gazdă. Ambele marchează” are cotă 2.02.

Alte trei variante

  • 1.80 – este cota pentru “2-4 goluri în meci”
  • 1.87 – este cota pentru “peste 3.5 cartonașe galbene în meci”
  • 1.91 – este cota pentru “peste 2.5 cornere în meci Sampdoria”

Agenții autorizate